I den här artikeln kan du ta reda på allt du någonsin behöver veta om att använda en sexdocka!

Om du just har köpt en sexdocka är grattis i ordning. Du har gjort en stor investering. En sexdocka kan ge kamratskap, sexuell tillfredsställelse, till och med lägga till några unika kryddor till dina relationer. En sexdocka bryr sig inte om ditt jobb, bil, utseende eller innehållet i din plånbok. De är alltid uppe för en bra tid, och kommer aldrig att döma dig för dina fantasier eller dina hangups. Många vet inte ens vad som är en sexdocka.

Nu för det viktigaste av allt. Det här är en stor investering. Du kanske har gått i skuld för att köpa din docka. Vi vill se till att du får ut det mesta av din investering. För att hjälpa dig har vi skapat den här användarhandboken. Här täcker vi allt du behöver veta om att ha sex med en sexdocka, hur man tar hand om det och hur man får mest nöje i ditt nya förhållande på Sexdockan.com.

Första saker först dock! Om du inte har gjort ett köp, kolla in vår sex docka köparens guide. Den har all information du behöver för att välja den perfekta följeslagaren. Få rätt docka för din livsstil och personliga preferenser, och du är redan iväg till en bra start.