Vilken typ av säng ska du välja?

Vår säng köps guide är här för att hjälpa dig att välja din perfekta säng. Från traditionella sängramar till förvaringsbäddar och divans, vi har täckt dig. Denna sängtyp guide kommer att gå igenom alla alternativ i vårt sortiment, så att du kan jämföra och kontrast innan du väljer den bästa sängen för dig.

Behöver du en ny säng?

Om du letar efter en ny säng eller undrar om du behöver en ny sängram, tänk först på hur länge du har haft din nuvarande säng och sängöma hur den håller. Bra hushållning rekommenderar att du byter ut din sängram var 10: e år, men det är förmodligen vanligare att människor köper en ny var 15-20 år. Din sängram åldras när tiden går och kanske inte är så bra som den en gång var, från repor, bucklor, stötar, fläckar, trasiga lameller, listan fortsätter.

Om du tror att din sängram har sett den sista av sina dagar eller funderar på att köpa en ny säng, sedan läsa vidare för att ta reda på de olika sängtyper och som är den bästa sängen för dig.
Varför letar du efter sängar?

Det finns ett brett utbud av olika anledningar till att du kan behöva en ny säng, och att identifiera dina huvudorsaker hjälper till att begränsa dig för att hitta rätt säng för dig.

De viktigaste övervägandena kommer sannolikt att vara:

Restyling ett rum – om detta är din främsta anledningen till att köpa en ny säng din prioritet är sannolikt att hitta en snygg ram i en design som passar perfekt det nya utseendet du försöker uppnå. Här är några råd som bör hjälpa dig att hitta rätt sängar som passar dina behov.

Förvaringslösningar – när det är dags att uppdatera din gamla säng för en ny, hittar du det är ett utmärkt tillfälle att hitta den extra förvaringen med sängar som ottomaner som skapar ett mer avkopplande och rörligt sovrum. Här är några råd som kommer att vara användbara om du vill få ut det mesta av utrymmet i ditt sovrum med bra kuddar. ‘

Guest säng solutions-om du letar efter en ny säng för att slutföra ett gästrum, eller bara uppdatera den du har, behöver du utan tvekan en dedikerad gästsäng eller bäddsoffa. För några inspirerande råd om hur du gör ditt gästsovrum så bekvämt som möjligt, ta en titt på vår gästsovrumsguide. Dina barn växer upp-tiden kommer så småningom när ditt barn blir för stort för sin småbarnssäng och redo att flytta in i en fullstor säng. Här är några råd för när det är dags att flytta ditt barn till en stor säng.

Andra bra produkter till sängen:

kontinentalsängar

ramsängar

ställbara sängar

barnsängar

sängtillbehör

bäddmadrasser

latex bäddmadrasser

Tempur bäddmadrasser

tagel bäddmadrasser

sänggavlar

knappade sänggavlar

släta sänggavlar

trä sänggavlar

kuddar

dunkuddar

fiberkuddar

Tempurkuddar

täcken

silkestäcken

duntäcken

fibertäcken

tyngdtäcken

påslakan

percale påslakan

satin påslakan

bambu påslakan

barn påslakan

underlakan

bambu underlakan

bomullslakan

vattentäta underlakan

sängöverkast

sängben

Tempur

Carpe Diem Beds

Hästens

Viking Beds

Jensen

Ekens

24SJU

BED

Mille Notti

Lexington

Himla

Cura Of Sweden

Engmo Dun

Norsk Dun

Linum

Gripsholm

Borås Cotton

Ogland

Ringsted Dun

HAY