90×200 sängar är bäst

Jag har precis köp mig en 90×200 säng, vilket jag är sjukt nöjd med. Det som gör att jag tycker att alla ska köpa en sådan säng är att dem blir så fasta och goda. När jag skulle köpa min säng så köpte jag den på sängar från Snorbilligt.se som är en hemsida om sängar, och dem har just bara sängar i storleken på 90×200 cm.

Så mycket kosta min 90×200 cm säng

När jag köpte min 90×200 säng så köpte jag den på nätet via hemsidan 90×200, och jag fick bara betala ca en tusenlapp. Och det var för båda sängarna kan jag säga. Det är grymt billigt med tanke på vad sängar annars brukar kosta, och då fick jag också med ben till sängen.

Ingen gavel till 90×200 cm sängen

Eftersom att sängen var så liten och endast på 90×200 cm, så kände vi när vi skulle köpa sängen att det behövdes ingen gavel. Det blev bara så pluttigt, och en 90×200 ramsäng har inte någon snygghets faktor ändå enligt mig.