Att bli en Hemma frilansare

Att bli en frilansare är ett snabbt och prisvärt sätt att börja tjäna en inkomst hemifrån. Speciellt om du frilansar en färdighet som du redan har, kan du komma igång att erbjuda dina tjänster idag.
Vad är en frilansare?

En frilansare är någon som erbjuder sina tjänster mot en avgift och oftast utan förväntan om en permanent enda kund, även om arbetsrelationen kan fortgående. Det är en form av egenföretagande, liknande att driva ett hem affärer kontra distansarbete. Med det sagt, en frilansare kan arbeta som entreprenör, i motsats till en hem verksamhet.
Varför skulle du vilja frilans?

Det finns flera anledningar att börja frilansar:

Gjort på sidan runt ditt jobb, det är ett sätt att generera extra inkomst att betala av skulden eller Spara för en regnig dag.
Det är överkomligt att starta om du redan har kompetens och utrustning för att göra jobbet.
Du kan starta snabbt. Så fort du hittar en kund kan du börja få betalt för frilans.
Det möjliggör större självständighet för ett jobb.
Det är ofta flexibelt, så att du kan arbeta deltid eller under kontorstid.

Det kan finnas några nackdelar, inklusive:

Det kan ta tid att bygga en heltids inkomst.
Arbete, och därmed inkomst, kan vara oregelbunden.
Att hantera flera klienter och projekt kräver Utmärkt organisation.
Betala för nya frilansare är ofta låg.

Vilken typ av arbete erbjuder en frilansare?

Nästan alla typer av tjänster som erbjuds till ett annat företag kan erbjudas på frilansande basis. Några vanliga frilans jobb inkluderar:

Frilansskribent
Frilansande webbdesigner
En frilansande virtuell assistent eller virtuell professionell
Frilans bokhållare
Marknadsföring/PR-tjänster eller Social Media Manager

Vad behöver du för att komma igång?

Till frilans, måste du ha en färdighet som du kan erbjuda till potentiella kunder. De flesta människor drar nytta av sina anställnings erfarenheter och erbjuder tjänster med hjälp av de talanger de redan har. Tillsammans med en tjänst, några saker att överväga att sätta ihop inkluderar:

En affärsplan. Även om du inte kan inrätta ett officiellt hem företag, kontakta din stad eller länet för att avgöra om du behöver en Business License till frilans. Du kommer fortfarande att behöva en plan som beskriver vilken tjänst du kommer att ge, marknaden du kommer att tillgodose också, och marknadsföringsstrategier.
En webbplats som berättar om dig och dina tjänster, och innehåller en portfölj av ditt arbete, och vittnesmål.
En LinkedIn-profil. Medan alla sociala medier kan vara en stor resurs för nätverk för frilansarbete, är LinkedIn en online-CV ligger på en plats där proffs ansluter. Det är också en stor resurs för att hitta frilans jobb.
En dedikerad företagstelefon eller mobilnummer som utsikterna kan nå dig
Ett visitkort.
En meny med tjänster och din frilans priser.

Hur hittar du arbete?

Frilansuppdrag finns nästan överallt. Platser att överväga inkluderar de inom ditt sociala nätverk, online och off.

Gå till där din måltavlan marknadsföra hänga ute och blick och fråga runt omkring där. Det bästa stället att hitta kunder är där kunderna söker hjälp. Lär dig mer om din marknad, vad den läser och var den går för att få support och vara tillgänglig för att ge hjälp, idéer och resurser.

Det finns många bra frilansande webbplatser för att hitta arbete, inklusive UpWork och Frilansare.nu och fiverr. Du kan också leta efter frilansuppdrag på webbplatser som riktar din skicklighet-till exempel Toptal för programmerare eller BloggingPro för Frilans skriva jobb. Vissa arbetsplatser fokuserar på amerikanska arbetstagare och andra kommer att fokusera på internationella arbetstagare.

Att gå med i en förening inom din bransch ger dig några inflytande. Det erbjuder också många nätverksmöjligheter, jobb listor, eller ett nyhetsbrev som du kan annonsera eller skriva för att visa upp din expertis.
Hur man hanterar skatter?

Liksom alla jobb eller företag, frilansare måste uppfylla sina federala, statliga och lokala skatteplikt. Det innebär att lämna in alla beräknade skattedeklarationer, precis som du skulle om du startade ditt eget företag, förutom att dina skatter är arkiverat under ditt namn och personnummer i stället för ditt företagsnamn och ID-nummer. Alla kunder som betalar dig mer än $600 under ett kalenderår är skyldiga att förse dig med IRS Form 1099 rapportera dina inkomster.

Beräknad skatt lämnas in till IRS (och i de flesta stater) kvartalsvis. IRS ger formulär som hjälper dig att uppskatta dina skatter, så du skickar i rätt mängd. Att inte betala dina uppskattade kvartals skatter kan resultera i ränta och påföljder från både IRS och din stat.