Hitta den säkraste, mest prisvärda sulkyn för ditt barn

Du behöver en sulky säte som lutar till en nära platt position, kan acceptera ett spädbarn bilbarnstol, eller göra båda. Ett annat alternativ? Välj en bilbarnstol bärare för att säkert stödja din fastspänd-i spädbarn tills hon utvecklar nacke och huvudkontroll och kan sitta upp på egen hand. Vi noterar i avsnittet Funktioner och specifikationer i våra barnvagnsklassificeringar vilka modeller som är lämpliga för spädbarn 6 månader och yngre. En sulky som kommer med bilbarnstol, eller en som är kompatibel med en du redan äger, kan förenkla ditt liv.

Allt-i-ett resesystem
Den består av en barnstol, en bilbarnstol och en barnvagn. När ditt barn kan sitta upp, har du flexibiliteten att använda sulkys utan bilbarnstolen knäppte in. Vissa resesystem har dock en sittvagn som lutar till en nära platt position, vilket innebär att den kan användas för ett spädbarn som ännu inte sitter upp. Ett resesystem är ett bra värde eftersom barnvagnen kan användas efter att ditt barn ökar barnstolen, till skillnad från en bilbarnstolsbärarram.

Babyskydd Bärare
Den lätta ramen saknar en plats,så du använder den med en kompatibel barnstol. Ta bara bort bilbarnstolen från basen i bilen, barnet och allt och fäst det på ramen. Detta ett bra val om du kommer att flytta ditt spädbarn in och ut ur en bil ofta. Vissa tillverkare erbjuder bilbarnstolsbärarramar som är utformade för sitt märke av bilstolar. Universella bärare kan å andra sidan rymma en mängd olika bilbarnstolsmärken.