Kan sexrobotarna göra sysslor?

Kinesiska sexdockmakare har skapat en sexrobot som kommer att skratta åt dina skämt – och även tvätta dina rätter.

Skapelsen drivs av en artificiell intelligens och fungerar även som en kärleksdocka som människor kan ha sex med och du kan köpa den på Snorbilligt.se.

Det är den senaste produkten från Dalian, Kina-baserade företaget EXDOLL, som säger att hon är utformad för att fungera precis som Amazon Alexa digital assistent, eller Apples Siri smart högtalare.

Sexroboten kommer att använda inbyggda mikrofoner för att lyssna på vad du säger, och kommer att kunna berätta när du skämtar, vilket leder till ett skratt svar.

Slutmålet är att få henne att utföra hushållssysslor också, som att slå på diskmaskinen.

Men dess skapare säger en av hennes främsta användningsområden kommer att vara helt enkelt att ge fysisk komfort till ägarna.

Vad säger experterna?

Vissa experter har varnat för att vi måste vara försiktiga så att vi inte blir beroende av artificiell intelligens kärlek.

Futurolog Dr Ian Pearson tror att kvinnor kommer att dika män för robotar när de vill bli yster om 10 år … och kan någonsin börja bli kär i maskinerna.

I själva verket räknar han med 2050 robot sex kommer att ha överskuggat mänsklig kärlek-making tillsammans.

Sexologen Lev Shcheglov är bekymrad över branschens framtid och säger att cyborgsex utgör en allvarlig fara för människor.

Han sa till Sputnik: “Sex med en robot är bara en falsk imitation. Och det kan leda till psykopatiska störningar och isolering.

“Sex med robotar kommer inte att ge en persons liv den känsloeffekt som ger oss en sann gemenskap.

” Du kan äta pseudo-mat för att fortfarande hunger. Men med tiden kommer det fortfarande att sluta illa.”

Experter har varnat sexberoende av robot sexdockor kan bli en allvarlig fråga.

“Det skulle bara vara ett annat sätt att uttrycka sexuell aktivitet eller missbruk,” förklarade han.

“Sexmissbruk är ett sätt att narisera svårt att bära känsla stater … Dessa inkluderar, men är inte begränsade till, ensamhet, skam, tristess och stress.